Professors i Bandes

Sandy (EEUU) & Marti (ESP)

Sandy & Martí estan especialitzats a Lindy Hop en el seu estil smooth, ia Collegiate Shag.

Han estat professors en infinitat de festivals arreu del món des del 2015, transmetent la seva creativitat i figures divertides i desenfades. Com per exemple al Camp Holliwood de Los Angeles, Warsaw Collegiate Shag festival a Varsòvia o al Royal Swing fest a Itàlia entre molts més.

Aquest cap de setmana ens oferiran les seves classes magistrals al Delta. Ens ajudaran a crear i entendre els fonaments dels diferents estils per poder ballar amb més facilitat i desenvoltura.

Alba Regada

L'Alba és la directora i gerent de Basic Escola de Ball Alcover. A principis de 2010 va començar ballant salsa i bachata, però al cap de poc temps va quedar enlluernada pel món del swing. Va començar la seva trajectòria en el món del swing molt jove i s'ha anat formant amb els millors professors de l'estat.

Actualment és un referent e la comarca de l'Alt Camp i no deixa mai de sorprendre els seus alumnes amb nous passos i coreografies de Lindy Hop.

Eva Miralles

Titulada a Comèdia Musical per l'escola Coco Comín, de Barcelona. Especialitzada en dansa jazz a través de diverses escoles de Londres, com ara la Pineapple. Formada al "Professional Tap Dance Program" per l'escola Luthier Dansa, de Barcelona. Professora de dansa a les disciplines de ballet clàssic, flamenc, claqué, jazz i lindy-hop.

Eduard Casasampere

Director de Modo Swing de Tortosa, és coreograf, professor i ballarí. Ha sigut Campio d'Espanya de balls llatins, i en acabar la seva carrera esportiva va quedar inmers en el món del swing.

Actualment la seva escola és un referent a les comarques de l'Ebre on no para de difondre aquest món arreu.

Roger Casasampere

Director de Basic Escola de Ball, professor de Lindy Hop on va ser un dels primers centres en impartir lindy hop a les comarques de Tarragona.

Va començar de ben jove en el món del ball esportiu, i en acabar la carrera, va descobrir el món del swing. Va ser aleshores quan va començar la seva formació amb els milllors professors de Barcelona i internacionals.

The Kojacs

Un duet fresc amb molt de ritme que ens farà ballar a l'hora del Vermouth a la Plaça Nicanor.

avier Martínez: guitarra

Joan Pinós: contrabaix, trompeta i veu


Duet versàtil, amb repertori de jazz, swing, dixie, manouche, bossa nova, bandes sonores...

Swing Airlines

Aquesta formació de 4et vol arribar a qualsevol activitat o esdeveniment musical, utilitza instruments habituals en el jazz, com una secció rítmica formada per teclat Hammond , bateria, i el metall de la trompeta, i com no, la veu.

El swing de la banda utilitza preferentment temps mitjos i ràpids, generalitza els riffs melòdics (com a recurs de tensió, és una frase curta repetida varies vegades, amb crescendo final) i alliberant el rol del bateria de certes restriccions que havia tingut fins llavors. I adquireix importancia el paper del solista, amb melodies clares reconegudes i solos enèrgics per fer ballar. La batería té una rellevància especial com a motor de la banda.

Repertori de Louis Armstrong, Glenn Miller , Fletcher Henderson, Benny Goodman, Duke Ellington o Count Basie entre d´altres.